Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره ١٤٥ ماهنامه مدیریت ارتباطات به مدیرمسئولی امیرعباس تقی‌پور و سردبیری علی ورامینی منتشر و به این ترتیب ماهنامه وارد سیزدهمین سال فعالیت خود شد. مدیریت ارتباطات در این شماره دو پرونده مهم دارد که در ادامه نگاهی مختصر به آن می‌اندازیم.

برای آن‌ها که بینا هستند، مصداق ندیدن این است که دست بر چشمان خود بگذارند و ندیدن را تجربه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حقیقت نابینایی این نیست. جهانِ ندیدن جهانی متفاوت با تجربه چند لحظه‌ای و دقیقه‌ای چشم بستن است. آدمی به هر وضعیت جسمانی‌ای عادت می‌کند، حتی به نابینایی. نابینایی مادرزاد که درکی از جهان دیگر ندارد و دیرنابینایان هم در بیشتر اوقات جهان خود را بازتعریف می‌کنند و با شرایط جدید خود را وفق می‌دهند.

اکثر افراد نابینا اصلاً نقصی برای خود قائل نیستند. آنچه بیشتر از ندیدن آن‌ها را می‌رنجاند، رنج دیده نشدن است. جامعه پیشرفته، ارتباطات خود با نابینایان را چنان تنظیم می‌کنند که فرد نابینا هیچ تفاوتی بین خود و دیگران نبیند، یعنی نظام تعاملی او با جامعه چنان است که نابینایی او باعث انزوا و حذف از جامعه نمی‌شود.
پرونده اصلی شماره ۱۴۵ ماهنامه مدیریت ارتباطات به همین مسئله می‌پردازد و درباره جهان ارتباطاتی نابینایان و معضلاتی که در تعامل با جامعه دارند، یادداشت، گفت‌وگو و میزگردهای خواندنی‌ای دارد.

چند سالی است که دسترس‌پذیری در ادبیات کسب‌وکارها و حتی خدمات دولتی ایران هم شنیده می‌شود. اما این مقدار کافی نیست، چراکه با سیر فناوری هرروز بیش از روز گذشته زندگی روزمره وابسته جهان دیجیتال می‌شود. گسترش پلتفرم‌ها، از میان رفتن رقبای سنتی و در واقع انحصارطلبی فناوارانه، توجه به این حوزه را بیشتر می‌کند. نمی‌توان سرنوشت دسترس‌پذیری را دیگر فقط به رقابت بازار سپرد. در واقع باید از توجه تزئینی به سمت دستورالعمل‌های الزامی رفت.

در این شماره صاحب‌نظران و نویسندگانی همچون، دکتر بابک زمانی، امیرحسن موسوی، مسعود زمانی، معصومه تقی‌زادگان، اشکان قشقایی، مصطفی سلیمانی، دکتر امیرحسین جلالی، منصور ساعی، دکتر علیرضا مقدسی، دکترمسعود سپهر، مریم بهریان، نیوشا طبیبی و… حضور دارند.

کد خبر 5520032 فاطمه ترکاشوند

منبع: مهر

کلیدواژه: عليرضا مقدسی بابک زمانی امیرحسین جلالی مدیریت ارتباطات معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی احمد مهدوی دامغانی بنیاد ملی بازی های رایانه ای تازه های نشر ترجمه انقلاب اسلامی ایران دفاع مقدس رونمایی کتاب انتشارات راه یار شهید چمران درگذشت چهره ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مدیریت ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۰۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله غلامعلی صفایی عصر دوشنبه در دیدار معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی کشور اظهار کرد: جهان در دوره گذار از نظم کنونی به نظم نوین آینده است و این نظام نوین فوق العاده علم محور بوده و تمام تئوریسین‌ها به این مساله قائل هستند که جهان یا متأثر از ذات علم و یا متأثر از محصولات فناوری به ویژه در حوزه نانو، هسته‌ای، هوافضا و رادیو داروها و صنایع فوق الکترونیک دفاع است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: بنابراین اگر در عرصه علم و فناری فوق روز نباشیم دچار بحران خواهیم شد و کشوری می‌تواند موفق باشد که در عرصه علم و فناوری فوق روز باشد.

وی ابراز کرد: کشورهای پیشرفته برای ۵۰ سال آینده کار می‌کنند و یکی از نمونه‌های آن زیست بوم فضا است.

آیت الله صفایی بوشهری گفت: در نظام محاسبات استراتژیک جهان آینده مدیریت به دست کسانی است که مدیریت دریا را انجام می‌دهند. دریای چین، مدار هفت درجه و دریای مدیترانه محل‌های مهمی برای این منظور هستند و به زودی مدیریت استراتژیک جهان به سمت مدیریت فضا خواهد رفت.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اظهار کرد: باید در عرصه مدیریت نظم نوین آینده جهان برای خود برنامه و هم در مهندسی آن سهم داشته باشیم و برای این منظور باید در عرصه علم و فناوری به ویژه علوم استراتژیک برنامه فوق روز داشت.

منتخب مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اقتصاد دریا محور ابراز کرد: متأسفانه در این باره کشور دچار عقب افتادگی است در حالی که کشوری همچون ویتنام ۵۰ درصد از تولید ناخالص ملی آن از دریا است در حالی که در ایران این رقم ۲.۷ است. این مسأله‌ای است که باید حل شود.

آیت الله صفایی بوشهری با تاکید بر توانمند سازی نیروی انسانی گفت: این نیروی انسانی باید هویت دینی و ملی داشته و علاوه بر آن شاخصه‌های علمی هم داشته باشد، بهترین جا بسیج است چون هم حوزه تربیتی دینی بوده و انقلابی است.

وی ادامه داد: در بین اقشار بسیج، قشر دانشجویی و اساتید بهترین هستند که هم پیشگام و پیشران هستند؛ از جهتی لازم است نیروهای بسیج در حوزه رشد خود در علم و فناوری از دانشجویان دیگر بالاتر باشند و خود را به درجه‌ای برسانند که کشور به خود کفایی و تولید و مرجعیت برسد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ابراز کرد: به درجه‌ای از توقف رسیدیم که از بیرون فضای پیشرفت ما را دچار کندی کار کردند، همچنین در تولید منابع انسانی به ویژه نیروهای انقلابی طرح چندانی نداشتیم و مدیریت خوبی نشده است و در رابطه با نیازها اولویت‌های خود را مراعات نکردیم، این نشان می‌دهد در منابع انسانی با این همه استعداد نتوانستیم سازماندهی شناخت و رشد داشته باشیم و در مسائل مورد نیاز اولویت‌های استراتژیک با دیپلماسی صحیح علم و فناوری تشخیص دهیم، لذا متوقف شدیم.

آیت الله صفایی بوشهری گفت: از جهت روانشناختی انسانی در ایران انسان‌هایی هستیم که به شدت به دنبال کارهای زودبازده و سریع و سطحی هستیم و حوصله نداریم، در حالی که علم و دانش و فناوری حوصله و تعمق می‌خواهد.

وی با بیان اینکه بوشهر تمام ظرفیت آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نو پایه همچون علوم فناوری دریایی و انرژی هسته‌ای و هیدروکربنی، حوزه کشاورزی و شیلات را دارد گفت: متأسفانه در سطح کلان مسئولان آشنا با این ظرفیت و اولویت‌ها نیستند. استان بوشهر در بسیاری از امور الگو هست و بسیج دانشجویی و اساتید می‌توانند رشد علمی را با جاذبه‌هایی که ایجاد می‌نمایند متحول کنند.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه در علم بزرگترین خطر سطحی نگری است، ادامه داد: مرجعیت ایران حداقل برای جهان اسلام در حوزه علم و فناوری و دانش نو پیدا باید ثابت شود، این استعداد در کشور وجود دارد و رشد حاصل شده است.

آیت الله صفایی بوشهری با بیان اینکه بوشهر دبیرخانه دائمی اتحادیه آموزش عالی جهان اسلام است گفت: در این رابطه با جلساتی با دانشگاه‌های مسقط و بصره برگزار شده است که می‌توان این دبیرخانه را فعال کرد و از آن طرف دانشمندان جهان اسلام را جذب کرد؛ بسیاری از دانشمندان جهان اسلام آمادگی همکاری را دارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: رشد علم و فناوری باید با طراحی و سند چشم انداز ۵۰ ساله صورت گیرد و لازم است سند پیشرفت علم و فناوری را طراحی و دیپلماسی آن نوشته شود و کسانی که شروع می‌کنند باید فوق العاده به کار ایمان داشته و مجاهدت کنند و امنیت شغلی داشته باشند.

کد خبر 6098588

دیگر خبرها

  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • تجلیل از چهل سال خدمات علمی و فرهنگی استاد دانشگاه تهران
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • پیام تسلیت وزیر کشور به مناسبت درگذشت نخبه جوان مازندرانی
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن